06.11.2014

SUKSESS FOR HALLO&VIN

IMG_5754IMG_0851IMG_0881IMG_0820IMG_5731IMG_0979IMG_1006IMG_1027


22.10.2014


HALLO & VIN TAR FORM


Plakatbilde HogV


På samme dag som Halloween feires, inviterer Studio E39 til gresskarsuppe og visning av Hallo&Vin.

Sammen med medkomponist og en-kvinnes-orkesteret Ragnhild Tronsmo Haugland, inviteter Heidi Tronsmo til en voksen feiring av Halloween - uten kunstig tilsetningsstoffer!

Forestillingen
Hallo&Vin kan best beskrives som en asossiasjonsrekke som sveiper innom tidligere liv, identitet og poteter. Og gresskar. Og squash?
Gjennom Heidis ord, musikk og bilder fører hun oss fra land til land, øst til vest, nåtid til fortid og fra de levende til de døde. Kanskje noen sier hallo fra den andre siden?Minne om de døde står sentralt i Hallo&Vin, og Heidi tar i den forbindelse med en musikalsk sekvens hun har gitt navnet Rekviem for rustne sjeler. Forestillingen innholder også 3. del av Heidis potet-triologi, en serie performancer der hun filosoferer over norsk identitet knyttet opp mot grunnlovsjubileet. Med seg har Heidi Tronsmo sin datter og medkomponist Ragnhild Tronsmo Haugland.


Gresskarsuppe laget av gresskar fra egen hage er inkludert i inngangsbilletten på kr. 150. Det blir anledning til å kjøpe vin og øl.

På grunn av få plasser kan billetter reserveres på tlf. 95833339 eller på mail:
pandora@operaomnia.no.


Taket 2


Heidi Tronsmo er musiker og skapende kunstner som sammen med Glenn Erik Haugland driver Studio E39 på Haugland i Os (Hordaland). De to har bak seg en lang rekke musikksceniske produksjoner og har blant annet markert seg med forestillingen HavFest som var åpningsforestillingen til Oseana Kunst og Kultursenter.


Studio E39 er et nytt møtested for nye idéér, ny musikk, tekst, bevegelse, samtaler og scenekunst. Adressen er Larsavegen 4. Det går ofte buss til og fra Osøyro & Bergen, og parkering er mulig både på nedsiden (Reset 32) og på tunet (Larsavegen 4).


IMG_9253downloadedfile-1


Den Sorte Hesten

Heidi Tronsmo


HEIDI_08 (foto Odin Nordhagen)

IMG_3618